XS junior academie Data en Info

Schrijf nu in voor de najaars academie – XS

Cursus data zijn: 11 januari – 08 februari – 07 maart

Najaarsacademie XS + (4 x ): Met extra een verdiepings-les over kunst-stromingen en stijlen

deelname kost €49,95

MEER INFO:

In samenwerking met Museum de Fundatie, Go-Kids regio Zwolle en Atelier 007 is er een nieuwe kinderactiviteit ontwikkeld, de XS kunstacademie Junior. Dé academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

De XS academie behelst een serie van 3 kunstlessen.Tijdens deze  lessen maak je kennis met kunstmet de grote Kin hetmuseum de Fundatieen werk je met beeldend kunstenaar Marit Otto aan jouw kunstwerk of kunstwerken.

Je leertover stromingen en stijlen, wat inspiratie is en hoe je je idee omzet in beeld. En uiteindelijk ga je naar huis met een aantal  schetsen, tekeningen en een kunstwerk. In de komende najaarsacademie gaan we nog dieper in op de verschillende stromingen zodat je nog betere resultaten kunt halen met je eigen schilderij

Ben jij dat aanstormend talent? Ben jij dat meisje of die jongen van wie het hoofd nooit stil staat, altijd vol ideeën? Ben jij altijd aan het  dagdromen en aan het tekenen? Zou je meer willen weten over kunst? 

Kom naar onze XS + Kunstacademie Junior. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen!! Meld je nu aan op https://go-kids.nl/zwolle/clubs/xs-kunstacademie-junior

Deze academie is tot stand gekomen in samenwerking met Museum de Fundatie en Go-Kids regio Zwolle De XS academie junior is de academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

XS Academie- Zomerkamp 23 juli.

Inschrijven Zomerkamp

Deelname kost €49,50.

Zo ziet het verloop van de dag er uit:

9.00 > 10.00u Museum bezoek Fundatie

10.00 > 12.30 indrukken verwerken, na praten, schetsen, en limonade.

12.30 > 13.30 Lunch

13.30 schetsen uitwerken- min 3- keuze maken en opzetten schilderij

14.30 schilderen

15.00 limonade/thee/koekje

15.15 schilderen

16.30 opruimen en presenteren

17.00 je wordt weer opgehaald

Inschrijven kan door een mail te sturen naar: maoatelier007@gmail.com

Deze academie is tot stand gekomen in samenwerking met Museum de Fundatie en Go-Kids regio Zwolle De XS academie junior is de academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.  

xs-academie-inschrijven-voorjaars-academie 2019
Inschrijven kan weer, nog enkele plaatsen vrij

Let op je kan je weer inschrijven voor  een nieuwe XS AcademieVoorjaars-academie (gaat door bij voldoende inschrijvingen)1- zaterdag   16 februari  14.00u tot 17u2- zaterdag  16 maart      14.00 u tot 17u3-zaterdag   20 april         1400u. tot 17u

https://youtu.be/-a2XEAab0Cg

Nieuwe workshop De Junior XS Academie

UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE

Schrijf je nu in voor de XS junior academie: data zijn bekend

De XS academie behelst een serie van 3 kunstlessen.Tijdens deze  lessen maak je kennis met kunstmet de grote K in he tmuseum de Fundatie en werk je met beeldend kunstenaar Marit Otto aan jouw kunstwerk of kunstwerken.

We hebben begrepen uit onze eerste oproep dat een start datum en vervolg data toch als voorwaarde gezien worden om op te geven voor de academie. Dus bij deze, zij het onder voor behoud, de data van een potentiele najaar academie en alternatieve data van een potentiele voorjaars academie. Komt de najaar academie niet vol, schuift het automatisch door naar het voorjaar. Inschrijven graag met beide opties in gedachten. Data zie flyer en hieronder, overige info zie: https://go-kids.nl/zwolle/clubs/xs-kunstacademie-junior. Geef je op bij maoatelier007@gmail.com”

Deze academie is tot stand gekomen in samenwerking met Museum de Fundatie en Go-Kids regio Zwolle De XS academie junior is de academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 12 jaarNajaars- academie (onder voorbehoud)1-  Zaterdag  03 november 15.00u tot 17u2- zaterdag   15 december  15.00u tot 17u3- zaterdag  12 januari           15.00 u tot 17uofVoorjaars-academie (onder voorbehoud)1-  Zaterdag 12 januari      15.00u tot 17u2- zaterdag   16 februari  15.00u tot 17u3- zaterdag  16 maart       15.00 u tot 17u

MEER INFO:

In samenwerking met Museum de Fundatie, Go-Kids regio Zwolle en Atelier 007 is er een nieuwe kinderactiviteit ontwikkeld, de XS kunstacademie Junior. Dé academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

De XS academie behelst een serie van 3 kunstlessen.Tijdens deze  lessen maak je kennis met kunstmet de grote Kin hetmuseum de Fundatieen werk je met beeldend kunstenaar Marit Ottoaan jouw kunstwerk of kunstwerken.

Je leertover stromingen en stijlen, wat inspiratie is en hoe je je idee omzet in beeld. En uiteindelijk ga je naar huis met een aantal  schetsen, tekeningen en een kunstwerk.

Beeldend kunstenaar Marit Otto is van mening dat kunstonderwijs een hele belangrijke schakel is in de ‘creatieve’ en cognitieve ontwikkeling van een kind.  “Kinderen zijn van nature kunstenaars maar dat wordt ze als ze ouder worden op allerlei manieren afgeleerd. Het heeft geen basis plaats in het onderwijs. De maatschappij is, ondanks dat het heel visueel is ingericht, vooral gericht op presteren. Terwijl een creatieve en lenige geest wel een voorwaarde is om je handhaven. Daarnaast is het gewoon ontzettend leuk en bevredigend om iets te creëren,” aldus Marit Otto.

Ben jij dat aanstormend talent? Ben jij dat meisje of die jongen van wie het hoofd nooit stil staat, altijd vol ideeën? Ben jij altijd aan het  dagdromen en aan het tekenen? Zou je meer willen weten over kunst? 

Kom naar onze XS. Kunstacademie Junior. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen!! Meld je nu aan op https://go-kids.nl/zwolle/clubs/xs-kunstacademie-junior

Najaar academie       periode vanaf september tot december

Voorjaar academie   periode vanaf februari tot juni

Kosten per kind       €49,95 (incl. materiaal)

De  korte XS academie cursus start bij genoeg inschrijvingen (min. 7, max. 10 personen) Na inschrijving ontvang je automatisch een bericht wanneer de cursus start, waar je moet zijn en wat je mee moet nemen.

Meer informatie? Marit Otto 06- 20661723  Of Riëtte Mulder 06-11886356

Pilot workshop Dromers & Dwalers heeft inmiddels plaats gevonden op 16 mei 2016. Deze workshop is tot stand gekomen in samenwerking met GO- Kids en museum de Fundatie. Het is de bedoeling meerdere thematische workshops aan te bieden op Go- Kids. Deze workshop wordt eerst geëvalueerd en zal dan met een nieuw thema en in een nieuw jasje weer aangeboden worden op de site van Go- Kids.

Hieronder een sfeer impressie

Meer info over de workshop: Let op deze workshop is niet meer te boeken.

“DWAAL MEE DOOR DE DROMEN EN VISIOENEN VAN DE BEROEMDE SCHILDER NEO RAUCH, DIE NU IN DE FUNDATIE TE ZIEN IS. ONTDEK ZIJN VELE GESCHIEDENISSEN EN MAAK KENNIS MET NEO EN ZIJN BIJZONDERE ‘REISGENOTEN.’

Kunstenaar Neo Rauch schildert een kleurrijke wereld vol verrassende types , vreemde wezens en vol van fantastische verhalen. Waar die verhalen precies over gaan is zijn geheim. Het geheim van de kunstenaar. Hij wil jou betoveren en verleiden je eigen reis te maken. Vind jij kunst mooi? Kom dan deze ontdekkingsreis maken samen met andere kinderen in de workshop ‘Dromers en Dwalers‘!

Deze workshop bestaat uit een rondleiding van 30 minuten door de expositie Dromos van Neo Rauch in Museum de Fundatie. Hier ga je inspiratie op doen of de kunst vast een beetje af kijken voor jouw eigen gedroomde kunstwerk. Dit kunstwerk ga je maken in een echt atelier vlakbij het museum.

Schrijf je nu in en bewaar al jouw mooiste dromen in een doosje, of in een enveloppe en neem het mee naar de workshop!

Leeftijd: : 9 > 12 jr.

Waar: Start museum de Fundatie – Je wordt opgehaald op de 3e etage

Wanneer : 2 mei en 3 mei 2018

Hoe laat : 13.30 tot 15.30

Door wie : Marit Otto| atelier Koestraat 10, Zwolle

Max inschrijvingen :10 per datum

Kosten per kind: €20,- inclusief museum bezoek, limonade en wat lekkers.

i.s.m. :https://gokids.nl/zwolle/agenda/schilderworkshop-n-a-v-neo-rauch-in-museum-de-fundatie-

& Museum de Fundatie