XS junior academie

Schrijf nu in voor de XS Zomerkampinfo: https://www.maritotto.nl/xs-zomerkamp-2020/

MEER INFO:

In samenwerking met Museum de Fundatie, Go-Kids regio Zwolle en Atelier 007 is er een kinderactiviteit ontwikkeld, de XS kunstacademie Junior. Dé academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 14 jaar.

Dit is de 4e editie en de voorgaande XS academies waren een succes. En is er met veel plezier naar een eind resultaat toegewerkt waar de kinderen trots op waren. De nieuwe data zijn: 08 februari, 7 maart en 04 april 2020. Tijden van 14u tot 17u.

De XS academie behelst een serie van 3 kunstlessen.Tijdens deze  lessen maak je kennis met kunstmet de grote K in het museum de Fundatie en werk je met beeldend kunstenaar Marit Otto aan jouw kunstwerk of kunstwerken.

Je leertover stromingen en stijlen, wat inspiratie is en hoe je je idee omzet in beeld. En uiteindelijk ga je naar huis met een aantal  schetsen, tekeningen en een kunstwerk. In de komende najaarsacademie gaan we nog dieper in op de verschillende stromingen zodat je nog betere resultaten kunt halen met je eigen schilderij

Ben jij dat aanstormend talent? Ben jij dat meisje of die jongen van wie het hoofd nooit stil staat, altijd vol ideeën? Ben jij altijd aan het  dagdromen en aan het tekenen? Zou je meer willen weten over kunst? 

Kom naar onze XS + Kunstacademie Junior. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen!! Meld je nu aan op https://go-kids.nl/zwolle/clubs/xs-kunstacademie-junior

of mail direct @ maoatelier007@gmail.com

Deze academie is tot stand gekomen in samenwerking met Museum de Fundatie en Go-Kids regio Zwolle De XS academie junior is de academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 14 jaar.

Deelname kost €49,95

De academie kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Er zijn 8 plaatsen! 

XS Academie- Zomerkamp 

Inschrijven Zomerkamp

Zo ziet het verloop van de dag er uit:

9.00 > 10.00u Museum bezoek Fundatie

10.00 > 12.30 indrukken verwerken, na praten, schetsen, en limonade.

12.30 > 13.30 Lunch

13.30 schetsen uitwerken- min 3- keuze maken en opzetten schilderij

14.30 schilderen

15.00 limonade/thee/koekje

15.15 schilderen

16.30 opruimen en presenteren

17.00 je wordt weer opgehaald

Inschrijven kan door een mail te sturen naar: maoatelier007@gmail.com

Deze academie is tot stand gekomen in samenwerking met Museum de Fundatie en Go-Kids regio Zwolle De XS academie junior is de academie voor de allerjongste kunstenaars in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.  

xs-academie-inschrijven-voorjaars-academie 2019
Inschrijven kan weer, nog enkele plaatsen vrij

https://youtu.be/-a2XEAab0Cg

Nieuwe workshop De Junior XS Academie

Meer informatie? Marit Otto 06- 20661723  Of Riëtte Mulder 06-11886356

Pilot workshop Dromers & Dwalers heeft inmiddels plaats gevonden op 16 mei 2016. Deze workshop is tot stand gekomen in samenwerking met GO- Kids en museum de Fundatie. Het is de bedoeling meerdere thematische workshops aan te bieden op Go- Kids. Deze workshop wordt eerst geëvalueerd en zal dan met een nieuw thema en in een nieuw jasje weer aangeboden worden op de site van Go- Kids.

Meer info over de workshop: Let op deze workshop is niet meer te boeken.

“DWAAL MEE DOOR DE DROMEN EN VISIOENEN VAN DE BEROEMDE SCHILDER NEO RAUCH, DIE NU IN DE FUNDATIE TE ZIEN IS. ONTDEK ZIJN VELE GESCHIEDENISSEN EN MAAK KENNIS MET NEO EN ZIJN BIJZONDERE ‘REISGENOTEN.’

Kunstenaar Neo Rauch schildert een kleurrijke wereld vol verrassende types , vreemde wezens en vol van fantastische verhalen. Waar die verhalen precies over gaan is zijn geheim. Het geheim van de kunstenaar. Hij wil jou betoveren en verleiden je eigen reis te maken. Vind jij kunst mooi? Kom dan deze ontdekkingsreis maken samen met andere kinderen in de workshop ‘Dromers en Dwalers‘!

Deze workshop bestaat uit een rondleiding van 30 minuten door de expositie Dromos van Neo Rauch in Museum de Fundatie. Hier ga je inspiratie op doen of de kunst vast een beetje af kijken voor jouw eigen gedroomde kunstwerk. Dit kunstwerk ga je maken in een echt atelier vlakbij het museum.

Schrijf je nu in en bewaar al jouw mooiste dromen in een doosje, of in een enveloppe en neem het mee naar de workshop!

Leeftijd: : 9 > 12 jr.

Waar: Start museum de Fundatie – Je wordt opgehaald op de 3e etage

Wanneer : 2 mei en 3 mei 2018

Hoe laat : 13.30 tot 15.30

Door wie : Marit Otto| atelier Koestraat 10, Zwolle

Max inschrijvingen :10 per datum

Kosten per kind: €20,- inclusief museum bezoek, limonade en wat lekkers.

i.s.m. :https://gokids.nl/zwolle/agenda/schilderworkshop-n-a-v-neo-rauch-in-museum-de-fundatie-

& Museum de Fundatie