Presentaties

Ik heb een aantal presentaties verzorgd zowel visueel als mondeling. Als stichting bestuur van DOAS zelfs met enige regelmaat om de broedplaats in beeld te brengen bij locale bestuurders, bedrijven e.a. Maar ook een aantal keer met mijzelf als topic, bij 4000 seconds presentatie voor KIZ voor een klein publiek in het Stedelijk Museum Zwolle en recent (2015/2016) onder de noemer Passie lezingen voor de gemeente Zwolle. Het meest spannende was wel een avond Dichters aan de Melkmarkt ter ere van de expositie She (Stedelijk Museum Zwolle) aan elkaar praten en een wervend verhaal over de deelnemende (beroemde) schrijvers/dichters vertellen, wat ik nog nooit gedaan had. Ik heb het opgelost door dicht bij me zelf te blijven en mijn teksten te schrijven bij mijn visuals die ik eerst had gemaakt. Kort, beknopt, ritmisch.

2017- Takemebag 2.0 wordt een feit In samenwerking met het Leger Des Heils //workcenter wordt de pilot gelanceerd!: wordt vervolgd!

Takemebag presenteert zich in de Kringloop/ Veeralle, Zwolle

Dichters Aan de Melkmarkt:de verbeelding in woord en beeld van de dichters: Marjolein Heemstra, Lieke Marsman, Kristien Hemmerechts, Tjitske Jansen, Diana Ozon, Shakila Azizada en Rosa Ana

Voor de 'Dichters aan de Melkmarkt' (SMZ) ben ik gevraagd de avond aan elkaar te praten en de dichters te introduceren. Dit had ik nooit eerder gedaan dus heb ik daarnaast visuals gemaakt die ik kon gebruiken zodat ik me wat veilig voelde op het spreek gestoelte.
Voor de ‘Dichters aan de Melkmarkt’ (SMZ) ben ik gevraagd de avond aan elkaar te praten en de dichters te introduceren. Dit had ik nooit eerder gedaan dus heb ik daarnaast visuals gemaakt die ik kon gebruiken zodat ik me wat veilig voelde op het spreek gestoelte.

dadmm

Publicaties