Huisstijl – beeldmerk – signs

Huisstijl – beeldmerk – signs in eigen beheer en in opdracht. Mijn grafische achtergrond vormt de basis voor mijn autonome werk maar ik maak ook nog steeds veel grafische uitingen. Voor veel (eigen) projecten en initiatieven maak ik de huisstijl en doe ik ik de vormgeving daarnaast neem ik ook opdrachten aan.

Stijl:  ‘vet’ en strak. Inspiratie bronnen zijn o.a. LP hoezen (jaren 70,80) propaganda en politieke murals uit latijns Amerika maar soms ook zakelijke nihilistische en minimalistische vormgeving. Het denk/inspiratie proces van hoe ik tot een grafisch beeld kom is nagenoeg het zelfde als een concept ontwikkelen voor een kunstwerk alleen het medium en doel is anders.Op deze pagina vind je de volgende ontwerpen voor o.a. : Transformed Trash,  Club Zienema,  Escape route X,  Takemebag, Wasted City, Mijn Rootz Jouw Beeld,  Artwearness, White Coast Classics, Mondriaan 150

Decorbouw

Toegepast