Foto/film overzicht

XS academie de foto galerij. Hier zie je sfeer beelden van diverse XS academies, in het museum en in het atelier aan het werk.

Gisteren XS najaar Editie! Ik zou bijna zeggen XS V.I.P. want we waren met een select groepje van 3 (Sophie, Stijn, Puck +mijzelf) en dat was bijzonder geslaagd. Eerst met zijn 4en als enige bezoekers in het Museum de Fundatie. Kunst kijken op de eerste rang. Ze vonden het geweldig! Daarna aan de slag in mijn atelier. Model tekenen (misschien herken je mij terug in de tekeningen, ik was n.l. het model) en schilderen. Leuk om te vermelden dat XS kunstenaar Sophie geïnspireerd was geraakt door Neo Rauch. Hier een terugblik.
29 juli 2020 heb ik van 9u tot 17u full-house gehad. 7 XS kunstenaartjes die zich hadden opgeggeven voor de XS zomerkamp, hebben een zich een hele volle dag ondergedompeld in de schone kunsten. Van schilderen op Rachmaninov, dramatisch modeltekenen en inspiratie wandelen tot schilderen, ze bleken onvermoeibaar en vol enthousiasme. Ik wordt blij van zoveel latente liefde voor de beeldende kunst. De XS academie is in samenwerking met Go- Kids en Museum de Fundatie tot stand gekomen
De laatste dag van de voorjaar academie! Ik kijk terug op een productieve en gezellige 3x. Hele gemotiveerde en geïnspireerde kinderen.
foto Mirjam Maas
Foto Mirjam Maas