Artwork

Artwork in opdracht. Hieronder versta ik totaal ontwerp van digitale visualisaties, foto bewerkingen en manipulaties tot pre-press.

Ik heb een creatieve en onorthodoxe kijk op de wereld. Creativiteit is vloeiend en het zou dan ook zonde zijn dit in te dammen of te beperken. Een nieuwe opdracht op voor mij onbekend terrein maakt me nieuwsgierig en eager. Op deze pagina vind je zeer diverse ontwerpen zoals: gevelplaat ontwerp voor BijzonderHeden, Papenstraat , Poster ontwerp voor de Kamer Opera Huis productie ‘ Ik Vertrek’  maar ook een CD Hoes voor de Band ‘John Boy & The Waltons’ Hits & Rarities.  

Ik vertrek- poster ontwerp- marit otto
Poster Ontwerp voor het KamerOperahuis, productie Ik vertrek. 2015
Bijzonder-heden- gevelplaat ontwerp- marit otto
Gevelbord, gevelplaat en open, gesloten bordje ontworpen voor design winkel Bijzonder- Heden, Papenstraat in Zwolle 2017
Banner voor Orange the World in opdracht van Vrouwen Caree, Zwolle
Ontwerp Orange The World- (wereldwijde actie tegen geweld tegen en onderdrukking van vrouwen) In opdracht van Vrouwen Caree Zwolle
cd hoes ontwerp- john boy & the waltons
Cd hoes ontwerp ‘ Hits & Rarities’ voor johnboy & the Waltons ’10
In opdracht van FRION en SWZ. Voor de nieuwe woonlocatie in de Muziekwijk Holtenbroek, Zwolle Print op canvas 1.50/1.50.
DOAS in volle bloei; In samen werking met Mirthe Langelaan de vormgeving voor de PR rondom de expositie over De Oude Ambachtsshool (september 2010) in het Historisch Centrum Overijssel te Zwolle. De tentoonstelling zelf is in samenwerking met het Mirthe Langelaan en het HCO bedacht en georganiseerd. (zie ook projecten)
Artwork- glasbewerking- DOAS
Glasplaat van 1m/90, 1cm dik
Titel: Heropening Ambachtsschool 11 september 2010
In opdracht van woningbouw vereniging SWZ