Artwearness

Artwearness; kunstzinnige t-shirt designs

De tijd waarin we nu leven vraagt om een andere manier van denken, zoekt antwoorden op de massa cultuur, de macht van grote multinationals en de over consumptie. Steeds meer kleine vernieuwende initiatieven proberen een alternatief te bieden voor de bewuste en autonome consument.

Artwearness is zo’n initiatief. Wij creëren unieke, kunstzinnige en duurzame T-shirts. Het is een initiatief van mij samen met Erik van Scheijndel (directeur 19 het Atelier, Zwolle).

Het concept is simpel; het T-shirt als canvas, als sociaal statement en de drager van het shirt als lopende expositie. De ontwerpen zijn kunstzinnige statements en eigenzinnige graphics met inhoud en ironie. Het verleid de drager een beetje uit zijn comfortzone te komen.

Naast de ontwerpen is  Artwearness bijzonder omdat dat er geen voorraad is, elke bestelling wordt per klant speciaal geprint op shirts van “Stella & Stanley”; een merk wat mooie, hoog kwalitatieve moderne en duurzame T-shirt produceert. Hiermee willen we ook een signaal afgeven, een eerlijk product heeft een eerlijke prijs. En positioneren wij ons zelf lijnrecht tegen over de prijsboxers met dubieuze productie ketens.

Artwearness wil kunstzinnigheid, speelsheid, bevlogenheid en duurzaamheid uitademen. Ook in de wijze waarop wij ons manifesteren op onze blog en sociale media wil Artwearness je verrassen en meevoeren naar een wereld vol kunst en filosofie.

Artwearness volgen:  www.artwearness.com,  www.facebook.com/artwearness
en @artwearness

https://www.deventerpost.nl/nieuws/algemeen/297128/orange-the-world-stop-geweld-tegen-vrouwen-

Koppie Kat pictures