Artwearness

Artwearness; een jong duurzaam bedrijf met unieke en kunstzinnige t-shirts designs

office artwearness

Artwearness is een webshop met t-shirts met originele printdesign. Ik maak alle ontwerpen en de media uitingen en Erik van Scheijndel is de man achter de schermen van de webshop, het zakelijke deel van Artwearness. Hieronder een korte introductie ook te lezen op onze website: www.artwearness.com

De tijd waarin we nu leven vraagt om een andere manier van denken, zoekt antwoorden op de massa cultuur, de macht van grote multinationals en de over consumptie. Steeds meer kleine vernieuwende initiatieven proberen een alternatief te bieden voor de bewuste en autonome consument.

Artwearness is zo’n initiatief. Het concept is simpel; het T-shirt als canvas, als sociaal statement en de drager van het shirt als lopende expositie. Doormiddel van kunstzinnige statements en eigenzinnige graphics met inhoud en ironie wordt de drager van het t-shirt verleidt om uit de comfortzone te komen.

Artwearness wil kunstzinnigheid, speelsheid, bevlogenheid en duurzaamheid uitademen. Ook in de wijze van presenteren wil Artwearness je meevoeren naar een wereld vol kunst en filosofie.

Hieronder een presentatie van de shirts op diverse manieren; speelse filmpjes (veelal gemaakt door stagiaires op het filmpje ‘Stripped’ na), een promotie presentatie van de photoshoot ter ere van het 100ste ontwerp, een Behind the scenes registratie met een knipoog, de shirts zelf zoals ze op de webshop te vinden zijn en de flyers die bij elk nieuw shirt ontworpen worden.

https://www.deventerpost.nl/nieuws/algemeen/297128/orange-the-world-stop-geweld-tegen-vrouwen-

design Eclectic 2016

 

 

 

 

promo100

design Not easy being Green 2016

 

085dutchmountainspromo_0

design Slaved By the Bell 2015

 

flauwe-kult

Design No Sense 2015

 

machine-menpromo

design Souldier 2015

Koppie Kat productions