2015

De serie Metropolieten gaat over de urbane bewoner die losgezongen is van zijn betonnen omgeving of is er helemaal mee samengevallen. Hij geeft gehoor aan zijn eigen natuur en breekt met de natuur en natuurwetten. Terwijl zijn verlangen naar de oer natuur nooit afneemt moet hij dealen met zijn betonnen jungle. Als gevangene van wetmatigheden en conventies tast hij/zij de grenzen van zijn vrijheden af.

“Ik zie ons, mensen soms als gevangene van wetmatigheden en conventies waarbinnen we moeten functioneren. De wereld wordt almaar complexer en het verlangen naar helderheid en eenvoud en vrijheid groeit alleen maar.”

Sweet Dreams. Acryl op canvas 150/100.
Inconvinient, acryl op canvas. 100/70;
De Verhulde Waarheid & De Naakte Waarheid (The Concealed and Naked Truth). gelamineerde unieke prints 1.80/ 1.65/ tweeluik Een filosofische kijk op het geloof, de eeuwige strijd tussen het geloof en ongeloof en de religies onderling . De innerlijke strijd in de hoofden en harten van mensen en de fysieke strijd die op leven en dood wordt uitgevochten. Mensen zoeken naar waarheden omdat dat houvast en kaders biedt . Maar waarom dringt het zich dan vaak zo op, de waarheid is toch zeker absoluut? Of is het geloof vervuld van heimelijke twijfels en onzekerheden. Wat of wie moet je eigenlijk geloven.
De Verhulde Waarheid & De Naakte Waarheid (The Concealed and Naked Truth).
gelamineerde unieke prints 1.80/ 1.65/ tweeluik 
Metropolieten. Acryl op canvas. 200/100 cm. 
Temporary Out Of Order. Art print op canvas
Temporary Out Of Order. Art print op canvas
L’histoire se Répète, Répète, acryl op canvas 200/150 cm. 

2014